یک عنوان کتاب به همت و همچنين همکاری دکتر جلال محمدزاده و همچنين دکتر علیرضا قدس ولی اعضای هیات علمی علوم و همچنين صنایع غذایی قسمت و بخش تحقیقات فنی و همچنين مهندسی کشاورزی مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان تقدیم جامعه علمی و همچنين تمام علاقمندان شده است.
به نقل از روابط عمومی و همچنين مسائل بین الملل مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان، این کتاب تحت عنوان: ضایعات برخی محصولات کشاورزی ایران که جمعی از همکاران صنایع غذایی موسسه فنی و همچنين مهندسی کشاورزی کشور در نگارش آن هم سهیم بودند توسط دکتر تاج الدین تدوین و همچنين با همت و همچنين حمایت موسسه تحقیقات فنی و همچنين مهندسی کشاورزی و همچنين انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد چاپ شده است.
مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري به ذکر است که فصل های ۶ ، ۱۲، ۱۳ و همچنين ۱۴ با عناوین” علل ایجاد ضایعات مرکبات و همچنين روش های کاهش آن هم” ،” شناخت مزايا و خاصيت هاي فیزیکی دانه های روغنی عامل مهمی در کاهش ضایعات” ، “بهره بري و استفاده بهینه از زائدات و همچنين پسماندها دانه های روغنی” و همچنين “برخی عوامل موثر در کاهش ضایعات دانه و همچنين میوه روعنی کلزا و همچنين زیتون” توسط دکتر قدس ولی و همچنين دکتر محمدزاده نگارش شده است و همچنين هم اکنون در اختیار علاقمندان می باشد.
این اثر در زمینه اهمیت و همچنين مدیریت ضایعات در محصولات زراعی و همچنين باغی و همچنين راهکارهای کاهش آنها، بهره بري و استفاده بهینه از زائدات محصولات کشاورزی و همچنين تولید ترکیبات با ارزش افزوده بیشتر از آنها می باشد که در شهریور ۹۹ منتشر شده است.
بهمن ۱, ۱۳۹۹
بهمن ۱, ۱۳۹۹
دی ۳۰, ۱۳۹۹
دی ۳۰, ۱۳۹۹