نخستین نشست علمی فعالان حوزه تولید غذای سالم با حضور تولید کنندگان نهاده های بیولوژیک، شرکتهای خصوصی، کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی، کشاورزان و همچنين باغداران، اعضای هیات علمی و همچنين محققین قسمت و بخش تحقیقات گیاهپزشکی در تاریخ ۹۹/۶/۱۸ در سالن پروفسور ارشاد مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان برگزار گردید.
به نقل از روابط عمومی و همچنين مسائل بین الملل مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی گلستان، در ابتدای جلسه دکتر یونس آبادی رئیس قسمت و بخش تحقیقات گیاهپزشکی مرکز ضمن خیرمقدم گویی، هدف از برگزاری این نشست علمی را بیان مخاطرات مصرف سموم و همچنين کودهای شیمیایی در استان بیان نموده و همچنين توضیحات کاملی در خصوص مصرف سرانه کود و همچنين سم در ایران و همچنين مقایسه آن هم با سایر نقاط دنیا به حضار ارائه نمود.
در ادامه دکتر فرجی ریاست مرکز توجه به تولید محصولات سالم با مانده سموم پایین را از ضروریات امروز جامعه دانسته که بایستی با تغییر نگرش در کشاورزان مصرف سموم و همچنين کودهای شیمیایی را به حداقل رسانده و همچنين به سمت بهره بري و استفاده از محصولات سالم و همچنين ارگانیک برویم. وی در ادامه ضمن تشکر از برگزارکنندگان و همچنين شرکت کنندگان در جلسه، خواستار برگزاری جلسات به صورت هدفمند و همچنين متناوب شدند و همچنين دعوت و همچنين حضور فعال تعداد بیشتر شرکتهای خصوصی را از راه های ارتقاء نشست ها را عنوان نمودند.
مهندس دبیدی رئیس تيم محیط زیست و همچنين سلامت غذای نهاد جهاد کشاورزی گلستان به بیان مطالبی در خصوص نحوه فعالیت و همچنين تهیه دستورالعمل مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري جهت شرکتهای فعال در حوزه سلامت پرداخته و همچنين همچنین تخفیف در بیمه محصولات سالم، تخفیف در هزینه صدور گواهی برای محصولات سالم و همچنين در اولویت قرارگرفتن باغداران و همچنين کشاورزان تولید کننده محصولات سالم جهت دریافت نهاده ها و همچنين وام های با بهره پایین را از مسائل ضروری جهت حمایت و همچنين ایجاد انگیزه برای تولیدکنندگان برشمردند.
در ادامه تعدادی از کارشناسان به شرح فعالیت های خود در حوزه سلامت پرداخته و همچنين مسائل و همچنين معظلات و مسائل و مشکلات خود را جهت تولید محصولات سالم عنوان نمودند که عدم وجود بازار مناسب فروش یکی از مهمترین دغدغه های فعالان این حوزه عنوان گردید.
در ادامه جلسه نیز دکتر ربانی نسب ضمن تشکر از حضور همه عزیزان به ویژه کلینیک های گیاهپزشکی فعال در عرصه تولید غذای سالم، رتبه بندی کلینیکهای گیاهپزشکی را گامی مهم و همچنين کارا در این راستا اعلام نمودند.
دکتر آقاجانی دست يار آموزشی مرکز نیز در انتهای جلسه ضمن جمع بندی مباحث و مطالب خواستار اجرای دقیق، علمی و همچنين اصولی پروژه های مرتبط با بهره بري و استفاده از نهاده های سالم گردیدند.
دی ۲۷, ۱۳۹۹
دی ۲۶, ۱۳۹۹
دی ۲۶, ۱۳۹۹
دی ۲۵, ۱۳۹۹