متعاقب سیاستگزاری اعلام شده توسط ریاست نهاد تات جهت برنامه جذاب و جالب و خوب ریزی تولید کنسانتره خوراک دام به دلیل کاهش وابستگی به واردات خوراک دام در کشور، جلسه ای با حضور دکتر فرجی و همچنين دکتر اسلامی روسای مراکز تحقیقات و همچنين آموزش گلستان و همچنين خراسان شمالی و همچنين معاونان و همچنين همکاران قسمت و بخش تحقیقات علوم دامی این مرکز در روز پنج شنبه ۲۲/۱/۹۸ در مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان تشکیل شد.
به نقل از روابط عمومی و همچنين مسائل بین الملل مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی گلستان، در این راستا ابتدا اعضای جلسه از ایستگاه تحقیقات چالکی و همچنين سایت قسمت و بخش تحقیقات علوم دامی، با هدف امکان سنجی محل اجرای طرح برای ایجاد خط تولید کنسانتره بازدید بعمل آوردند و همچنين دکتر فرجی درخصوص امکانات، زیرساخت ها، فضای فیزیکی برای تولید نهاده ها و همچنين کمبودهای احتمالی توضیحات مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري ارایه داد تا در تصمیم گیری ها و همچنين تعیین خط مشی بعدی مدنظر قرار گیرند. بعد از بازدید میدانی و همچنين آشنایی با امکانات موجود، محل مورد نظر برای اجرای طرح پایلوت مورد توافق کلی اعضاء قرار گرفت و همچنين سپس ادامه جلسه برای تدوین برنامه جذاب و جالب و خوب عملیاتی در دفتر ریاست مرکز برگزار شد.
در این قسمت و بخش دکتر فرجی ریاست مرکز گلستان درخصوص اهمیت موضوع تولید علوفه، جهت گیری وزارت خانه متبوع و همچنين هدف گذاری سازمات تات و همچنين انتخاب استان گلستان بعنوان پایلوت مطالبی را ارائه دادند. ایشان تأکید داشتند که در استان گلستان سالانه حدود ۷۰ تا ۹۰ هزار هکتار از اراضی به کشت کلزا اختصاص دارد و همچنين کنجاله کلزا می تواند بعنوان تامین کننده بخشی از نیازهای علوفه های کشور در دستور کار قرار گیرد.
دکتر اسلامی ریاست مرکز خراسان شمالی اظهار داشت با توجه با توجه به ظرفیتهای موجود در استان گلستان که مورد بازدید قرار گرفت، برای همکاری و همچنين انتقال تجربیات موفق همکاران خود، اعلام آمادگی کرد ایشان همچنین تأکید کرد که بدلیلی رقابت شدید با قسمت و بخش خصوصی بهتر است این کار از طریق شرکتهای دانش بنیان پیگیری مي شود.
سپس هر یک از همکاران درخصوص روش ها، برنامه جذاب و جالب و خوب ها و همچنين امکانات مورد نیاز و همچنين تجربیات قبلی برای خط تولید علوفه با درنظر گرفتن وظیفه اصلی مراکز تحقیقاتی یعنی تولید علم و همچنين توانمندسازی بهره برداران با هدف افزایش ضریب دانش مطالبی را ارائه نمودند.
اسفند ۱۴, ۱۳۹۹
اسفند ۱۳, ۱۳۹۹
اسفند ۱۳, ۱۳۹۹
اسفند ۱۲, ۱۳۹۹