دوره آموزشی دوره استراتژی و همچنين مدیریت تغذیه مرغ گوشتی بر اساس نیاز غذایی و همچنين یا پاسخ پرنده ویژه کارشناسان این مرکز در سالن جلسات ساختمان شهید حاجی کریمی مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان ۳۰/۱۱/۹۷ لغایت ۳۰/۱۱/۹۷۹۷ برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی و همچنين مسائل بین الملل مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی گلستان، هدف از برگزاری این دوره، آموزش ویژه ۲۵ فرد يا شخص از کارشناسان این مرکز می باشد.
مدرس این برنامه جذاب و جالب و خوب مهندس افشین رحیمی النگی کارشناس ارشد علوم دامی این مرکز در قالب ۸ ساعت آموزش ها و همچنين برنامه جذاب و جالب و خوب های کارگاهی، دانش این حوزه را به شکل کاربردی در اختیار این تيم قرار داد.
میزان تبدیل خوراک مصرفی مرغ به گوشت عامل اصلی سودمندی پرورش طیور گوشتی است. ضریب تبدیل غذایی مقدار غذای موردنیاز برای اضافه شدن یک واحد وزن، شاخص متداولی است که در صنعت طیور جهت ارزیابی کارآیی نسبی خوراک مورد بهره بري و استفاده پرورش دهندگان قرار می گیرد. عوامل فیزیولوژیک، عوامل مدیریتی، موارد مرتبط به تغذیه و همچنين خوراک طیور، تأثیر افزودنی های خوراک، نیز کنترل بیماری ها و همچنين تلفات در مرغ داری ها از عوامل اصلی مؤثر در این زمینه است.
اسفند ۱۷, ۱۳۹۹
اسفند ۱۶, ۱۳۹۹
اسفند ۱۵, ۱۳۹۹
اسفند ۱۵, ۱۳۹۹