جلسه اجرای طرح هوشمند سازی کشاورزی با حضور دکتر حسام، رئیس پارک علم و همچنين فناوری گلستان و همچنين دکتر ابوالفضل فرجی دبیر مراکز تحقیقات منطقه ۱ کشور و همچنين رییس مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان، دکتر بهمن امیری لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و همچنين انتقال فناوری کشاورزی نهاد تات، دکتر کیانی دست يار پژوهش و همچنين فناوری و همچنين قسمت و بخش خصوصی مجری طرح در محل پارک علم و همچنين فناوری گلستان شنبه ۵ آبان ۱۳۹۷ برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی و همچنين مسائل بین الملل مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی گلستان، مدیرکل دفتر ترویج، دانش و همچنين فناوری کشاورزی وزارت جهادکشاورزی، دادهبنیان شدن را پیششرطی برای دانشبنیان شدن عنوان کرد و همچنين گفت: در حال حاضر در دنیا دادهبنیان کردن کشاورزی، مهمترین بحث در علوم کشاورزی است.
دکتر امیریلاریجانی همچنین بیان داشت: طی جلسات متعددی که با بهرهبرداران در استانهای متنوع و گوناگون و مختلف کشور داشتیم، در نهایت تصمیم به تاسیس ایستگاه تحقیقاتی منطقهیک که شامل استانهایی نظیر تهران، سمنان، گلستان، گیلان و همچنين مازندران میمي شود، در شمال کشور و همچنين استان گلستان شدیم.
وی افزود: این ایستگاه تحقیقاتی میتواند تبدیل به یک فضای پایلوت برای ترویج و همچنين توسعه مي شود که بهرهبرداران در آن هم آموزش ببینند و همچنين با عملیاتی شدن این امر در سراسر کشور، هم یک بستر تحقیقاتی فراهم و همچنين هم بحث بومیسازی و همچنين R & D آن هم پیگیری میگردد.
مدیرکل دفتر ترویج وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: هدف غایی ما، تشکیل یک شبکه هوشمند از نیروی انسانی شامل بهرهبردار، کشاورز و همچنين مروج است که در نهایت بتوانیم یک ساختار هوشمند کشاورزی را در دو قسمت و بخش نرمافزاری و همچنين سختافزاری در استان گلستان ایجاد نماییم.
امیریلاریجانی هوشمندسازی قسمت و بخش کشاورزی را شامل طراحی، تولید و همچنين نصب ابزار هوشمند و همچنين همچنین بهرهمندی از بازاری هوشمند عنوان کرد و همچنين گفت: در حال حاضر در دنیا دادهبنیان کردن کشاورزی، مهمترین بحث در علوم کشاورزی است؛ چراکه تا زمانی که دادهبنیان نشود، دانشبنیان نیز نخواهد گردید.
وی در پایان ابراز داشت: برای دادهها به ابزارهای مختلفی برای برداشت، انتقال، ذخیره و همچنين تحلیل آنها مورد نیاز میباشد.
در ادامه این دیدار، دکتر حسام رئیس پارک علم و همچنين فناوری گلستان نیز ضمن استقبال از این طرح، هوشمندسازی قسمت و بخش کشاورزی در استان گلستان را الزامی دانست و همچنين افزود: با پیشرفتهای روزافزون تکنولوژی و همچنين حرکت روبه رشد دنیا در علوم کشاورزی، برنامه جذاب و جالب و خوبریزی جهت هوشمندسازی و همچنين پایهریزی آیتی به هر دوشکل سختافزاری و همچنين نرمافزاری در قسمت و بخش کشاورزی الزامی است.
دکتر حسام تاکید کرد: برای موفق شدن این پایلوت در منطقه یک و همچنين استان گلستان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و همچنين آماده حمایتاز شرکتهای متخصص برای فعالیت در این حوزه هستیم.
اسفند ۱۳, ۱۳۹۹
اسفند ۱۳, ۱۳۹۹
اسفند ۱۲, ۱۳۹۹
اسفند ۱۲, ۱۳۹۹