نقل از محققان معین کارگروه گیاهان دارویی قسمت و بخش تحقیقات جنگل ها، مراتع و همچنين آبخیزداری مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی استان گلستان در بررسی، نشست هم افزایی و همچنين ارایه راهکار در ماموریت به اداره کل منابع طبیعی و همچنين آبخیزداری استان منتشر شد.
به نقل از روابط عمومی و همچنين مسائل بین الملل مرکز تحقیقات و همچنين آموزش کشاورزی و همچنين منابع طبیعی گلستان، در این برنامه جذاب و جالب و خوب که در راستای طرح نظام نوین ترویج و همچنين حضور محققان معین در عرصه و همچنين مراکز و همچنين مدیریت های سطح استان می باشد با حضور دکتر سید علی حسینی، دکتر محمدعلی دری، و همچنين مهندس سپیده زوار محققان معین مرکز و همچنين گروهی از کارشناسان این مدیریت انجام شد در ابتدای این جلسه، دکتر سید علی حسینی در خصوص وظایف محققان معین و همچنين تيم های تشکیل شده توضیحاتی داده و همچنين اهداف اصلی و همچنين موضوعات شکل گیری این تيم های کاری را بیان کرد.
در ادامه دکتر محمد علی دری به عنوان مسئول تيم گیاهان دارویی و همچنين محصولات فرعی توضیحاتی در خصوص اهمیت و همچنين ترویج کشت گیاهان دارویی در استان گلستان ارایه دادند.
سپس مهندس باغستانی، دست يار مرتع و همچنين بیابان اداره کل با بیان اینکه از طریق کارشناسان اجرایی منابع طبیعی شهرستان ها باید بین تحقیقات و همچنين جوامع محلی ارتباط برقرار کنیم، اظهار کردند که اقدامات خوبی در قسمت و بخش کاشت گیاهان دارویی در پروژه های مشارکتی منابع طبیعی مثل ترسیب کربن و همچنين مدیریت جامع انجام شده است به طوری که زمینه آگاهی و همچنين علاقه مندی در بین جوامع محلی در خصوص کشت این نوع گیاهان افزایش پیدا کرده است.
در پایان این قسمت و بخش هر یک از کارشناسان حاضر در جلسه به بحث و همچنين گفتگو در خصوص پتانسیل ها و همچنين معظلات و مسائل و مشکلات بالقوه و همچنين بالفعل در قسمت و بخش گیاهان دارویی استان گلستان و همچنين موارد مطرح شده پرداختند.
در این جلسه بعد از صحبت های اداره فوق و همچنين بیان مسائل و همچنين معظلات و مسائل و مشکلات، مقرر گردید:
۱- در خصوص چگونگی کاشت و همچنين توزیع ۷ گونه بذرگیاهان دارویی(افسنطین، آنغوزه صنعتی، مریم گلی، ختمی دارویی، زیره سیاه، زوفا و همچنين باریجه) تهیه شده توسط اداره کل منابع طبیعی و همچنين آبخیزداری گلستان بحث و همچنين تبادل نظر مي شود.
۲. مقرر شد از شهرستان های فعال در زمینه گیاهان دارویی یک فرد يا شخص کارشناس و همچنين یا جوامع محلی در قالب اتحادیه یا شرکت تعاونی در جلسه حضور پیدا کند
۳. برنامه جذاب و جالب و خوب زمان بندی در خصوص کارگاه های آموزشی برای کشت گیاهان دارویی مناسب در منطقه ها و مناطق متنوع و گوناگون و مختلف مشخص مي شود.
۴. روسا و همچنين کارشناسان ادارات منابع طبیعی شهرستان های آزادشهر، گنبدکاووس، مراوه تپه، کلاله، آق قلا، گالیکش و همچنين مینودشت، در قالب نامه ایی پتانسیل ها و همچنين معظلات و مسائل و مشکلات خود در زمینه گیاهان دارویی را به این اداره کل ارسال تا به عنوان دستور در جلسه های آینده مورد بررسی قرار گیرد.
اسفند ۱۷, ۱۳۹۹
اسفند ۱۷, ۱۳۹۹
اسفند ۱۶, ۱۳۹۹
اسفند ۱۵, ۱۳۹۹